COM FUNCIONA?

Tooway és una solució via satèl·lit bidireccional que proporciona un accés continu i d’alta velocitat a Internet a tot Europa.

L’antena parabòlica externa conecta el teu PC o xarxa domèstica directament amb Internet via satèl·lit sense necessitat d’una línia telefònica.

Només en tres passos:

1. Posi’s en contacte amb WICAT i esculli la millor oferta segons les seves necessitats.
2. L’instal·lador Tooway de WICAT situa l’antena parabòlica a l’exterior del seu domicili.
3. Connecti el seu ordinador o xarxa domèstica al mòdem Tooway i gaudeixi d’Internet de banda ampla!

Cobertura 100% a tot Europa
Tooway™ està disponible a tot el territori europeu, amb la mateixa qualitat, estiguis on estiguis. Si vius en una zona rural, ja no hauràs de pagar un preu elevat per una connexió a una xarxa obsoleta o esperar que es compleixi la promesa de posar una xarxa moderna a la zona. Com que Tooway™ arriba directament a casa teva via satàl·lit, el nostre servei està disponible per tothom de manera immediata.

Velocitat de 22 Mbps
Utilitzant la tecnologia via satèl·lit més avançada, Tooway proporciona accés a internet de banda ampla a casa seva.
Més de 250 vegades més ràpid que una connexió telefònica tradicional i una qualitat de servei comparable a l’ADSL2, Tooway és el servei de banda ampla per a totes les necessitats d’internet, ja sigui navegar, correu electrònic, música o vídeos i telefonia IP.
Amb 22 Mbps de descàrrega i 6 Mbps de velocitat de pujada Tooway li ofereix la millor experiència d’usuari estigui on estigui.

Tarifes flexibles per a totes les necessitats
Gccom ofereix contractes d’Internet de banda ampla des de només 37 € al mes, per un servei 70 vegades més ràpid que una connexió dial-up tradicional i comparable a una connexió per línia ADSL.

Sigui per a tu, la teva família o la teva feina, tenim el paquet d’Internet perfecte per un preu fixe més que competitiu. Consulti els preus o contacti‘ns per a més informació.

La comunicació més ecològica
Avui en dia, la comunicació via satèl·lit és la manera més ecològica de comunicar-se per a llargues distàncies. És l’únic sistema que permet arribar a zones aïllades amb una connexió ràpida sense sense haver d’instal·lar línies fixes o construir una infraestructura complexa a terra, totes dues solucions amb un alt cost mediambiental.

A diferència d’altres tecnologies de comunicació amb cables, que requereixen obres d’enginyeria pública per a cada casa, amb un alt cost energètic, un satèl·lit consumeix molt poc combustible i pot donar servei a continents sencers.

Les transmissions via satèl·lit funcionen 100% amb energia solar i el procés de llançar un satèl·lit, que utilitza motors d’hidrògen, genera la mateixa quantitat de CO2 que un vol de 6 hores en un Boeing 747!

Comments are closed